September 17, 2014

Collagen Powder: Kulit Lebih Muda dan Lebih Sihat

Teks: Kizeewatty Zainal

 Assalamualaikum w.b.t


Shaklee Collagen Powder ialah suplemen kolagen tercanggih yang mengandungi 4,000mg ekstrak Kolagen RSS (Red Snapper Scale) proprietari yang tulen dan berkualiti tinggi daripada sisik ikan merah. Kolagen Shaklee mempunyai molekul yang amat ringan, lebih kurang 1,000 Dalton*, menyebabkannya mudah diserap oleh tubuh bagi merangsang sintesis kolagen pada lapisan dermis.

* Berat molekul kolagen diukur dalam Dalton. 

Bagi meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyerlahkan kecantikan dalaman, produk kolagen kami dirumus dengan tujuh bahan utama termasuk ekstrak biji Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerang-kerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B.

Collagen dirumus dengan tujuh bahan utama

Shaklee Collagen Powder mudah larut dan boleh dicampurkan ke dalam makanan dan minuman kegemaran anda. Setiap sajian dibungkus dalam paket berasingan untuk pengambilan pada bila-bila masa dan di mana sahaja.

Sekotak Shaklee Collagen Powder mengandungi 15 paket kecil yang mudah larut dalam air, boleh dibancuh dengan jus buah-buahan, air suam atau sebarang minuman kegemaran anda.
Harga RM 298 tidak termasuk pos.


Untuk nasihat percuma dan  harga vitamin Shaklee, jangan segan hubungi saya di

sms: pm: whatsapp ~ 0192484428
email: kizeewattyzainal@gmail.com
FB fanpage:Kizee Healthyvita Shop


Untuk senarai penuh produk dan harga Shaklee sila lihat di Produk dan Harga Shaklee

No comments:

Post a Comment