September 5, 2014

Resepi Vanilla Cinch Shaklee: Strawberry Banana Shake

Teks: Kizeewatty Zainal

Assalamualaikum w.b.t


Cinch Shake Mix minuman yang kaya dengan protin juga boleh menahan kelaparan, yang mana boleh membantu mengurangkan pengambilan makanan antara waktu makan. Tidak lupa juga kepada Leucine yang merupakan nutrisi penting dalam Cinch untuk keperluan tubuh. Ini amat sesuai untuk anda yang ingin berdiet, menguruskan badan dan kekal sihat sepanjang hari.
Cinch Shake Mix amat berbeza dengan suplemen yang lain kerana setiap kali anda minum, anda akan mendapat 24 gram protin, 24 jenis vitamin dan mineral penting dan 6 gram serat larut. Ini penting kerana protin digunakan untuk membina otot, dan ototlah menaikkan kadar metabolisma dan juga membakar kalori danleak tepu dalam badan kita ini. 

Cinch Shake merupakan suplemen berkhasiat yang didatangkan khas dalam 3 perisa iaitu Vanila, Coklat dan Cafe Latte. Ia sesuai untuk mereka yang kerap lapar, gastrik, untuk tenaga dan meningkatkan metabolisme badan.
Hari ini saya ingin berkongsi salah satu resepi Cinch Shake beserta buah-buahan kegemaran saya

Resepi Strawberry Banana Shake


Bahan-bahannya:

  • 2 sudu Vanilla Cinch Shake
  • 1 cawan susu full cream
  • 1 biji pisang
  • 5 biji strawberi
  • 5-10 ketul ais
Cara-cara bancuhan:
  • Campurkan semuanya sekali, kisar mengunakan pengisar
  • Sedia untuk diminum
Sebagai tambahan, selepas itu minum 200ml air kosong beserta 6 biji alfalfa. Hasilnya , alfalfa akan mengembang dan perut kita akan lebih kenyang.


Strawberry Banana Shake
Minuman Shake ini untuk mereka yang ingin kurus dan juga bagi mereka yang ingin menaikkan berat badan. Tapi kita perlu tahu cara pemakanan Cinch Shake ini untuk tujuan tertentu.

Untuk konsultasi percuma dan  harga vitamin Shaklee, sila hubungi saya di:

sms: pm: whatsapp ~ Kizee 0192484428

atau

FB fanpage:Kizee Healthyvita

Untuk senarai penuh produk dan harga Shaklee sila lihat di Produk dan Harga Shaklee

No comments:

Post a Comment